Samtykkeerklæring

Udfyld vores samtykkeerklæring her

Samtykkeerklæring

(direkte markedsføring)

Jeg giver hermed samtykke til, at Paion Scandic ApS kan bruge mine personlige oplysninger med det formål at sende mig direkte elektronisk markedsføring via e-mail og/eller sms-beskeder vedrørende Paion Scandic ApS’ lægemidler og terapiområder, sundheds-, medicinsk og videnskabeligt relaterede informationer og materialer samt invitationer til arrangementer, aktiviteter, onlinemøder, webinarer m.v.

Jeg giver samtidig samtykke til, at Paion Scandic ApS pr. mail eller sms-besked må spørge, om jeg ønsker at opdatere eller udvide samtykket til at omfatte nye tiltag eller måder at kommunikere på eller andre ændringer af relevans for samtykket.

VIGTIGT: Samtykke er frivillig, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og frabede dig fremadrettet markedsføring. Du kan afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle henvendelser eller ved at skrive til Paion Scandic ApS på infodk@paion.com.

Paion Scandic ApS er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger, og vil kun bruge dem i overensstemmelse med dit samtykke samt i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

Efter vores registrering af dit samtykke vil du modtage en bekræftelses e-mail med oplysninger om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Udfyld dine informationer